De presale van Queen of Jetlags is begonnen. Bestel snel jouw exclusieve paar! De QoJ bestellingen worden vanaf 23 juli uitgeleverd.

Over ons

Shop hier uw favoriete Superga sneaker!

Het van oorsprong Italiaanse Superga bestaat inmiddels ruim 100 jaar. De Superga-fabriek is geboren in 1911 in Turijn. Het begon met het produceren van schoenen met gevulkaniseerde rubberen zolen waarna de Superga Classic 2750 al snel het levenslicht zag! Na de oorlog opende Superga met een nieuwe missie, een missie om kwalitatief hoogwaardige schoenen aan de man in Italie te brengen.Nadat het beroemde model ‘2750 Classic’ erg goed in de smaak viel zijn er in de loop van de tijd echter veel variaties gekomen op het eerste model.

Superga sneakers zijn vooral bekend vanwege hun platte zolen en super sterke stof. Het voordeel van de stof is daarnaast dat je er de meest exotische, fantasierijke, feestelijke ontwerpen op kunt printen. De eenvoudige gympen zijn in veel verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De Superga schoen is uitgegroeid tot een sneaker die gedragen wordt onder zowel een pak als een casual outfit; Superga is voor alle gelegenheden.