Nikki Marinus

Nikki Marinus
Blogster

Website: www.nikkimarinus.com

Less is more by Nikki Marinus.

Mogen wij aan jou voorstellen… de mooie Nikki Marinus!

De 22-jarige Amsterdamse wordt regelmatig op de foto gezet want, ja.., ze is nou eenmaal mooi en de camera houdt van haar! En wij ook, want met haar blonde, golvende haren en blauwe kijkers, waar je je heerlijk in kunt verdiepen, blijf je naar haar foto’s staren! Naast haar werk als model is Nikki een hostess in een Amsterdams restaurant én houdt zij een blog bij: een creatieve uitlaatklep waarbij ze graag mensen (ja, jij!) wil inspireren met haar dromen, dagelijkse style en reizen.

Bij Nikki geldt less is more! Ze vindt haar geluk in de kleine dingen in het leven, zo ook in de mode. Kledingstukken die haar stijl compleet maken zoals een simpel T-shirtje en de perfecte jeans. Deze style maakt ze vervolgens volledig af met onze stoere, zilveren Flatform Netw of de altijd glimmende Metallic Lamew waarmee zij voor ons toch wel een duidelijke statement maakt. Namelijk, Superga kan met gemak bij de less is more outfits toegevoegd worden! Een minimale moeite voor een maximale outfit!

So what’s not to like? Voel je je geïnspireerd door de blonde schone? Volg haar dan op Instagram: @nikkimarinus en volg haar blog op www.nikkimarinus.com

blog-nikki-1
blog-nikki-2
blog-nikki-3