Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt
Blogster

Website: www.lizzyvdligt.com

Follow the fashion-leader: Lizzy van der Ligt!

Of je nu op social media jouw favoriete fashion pagina’s volgt, door fashion magazines bladert of op televisie aan het zappen bent; het maakt allemaal niet uit. Deze fashionista kom je geheid tegen!

De in Den Haag opgegroeide Lizzy van der Ligt (10-12-1990) is stylist en fashionblogger. Lizzy verhuisde op haar 19e naar Amsterdam om allround styling te studeren aan Artemis Hogeschool voor styling waar zij ook gestart is met bloggen op Lizzyvdligt.com. Dit heeft al gauw tot honderdduizenden (inter)nationale volgers geleid!

Lizzy is al een tijd fan van de People’s Shoe of Italy en kreeg de eer om haar eigen, exclusieve collectie voor ons te creëren. Met haar fantastische gevoel voor mode kon het ook niet anders dan dat haar Lizzy X Superga-collectie waanzinnig is!

De collectie bestaat uit een 2750 Cotu Classic model met leopardprint, een 2750 Cotu Classic model met Bretonse streep en een Flatform met polkadots. Deze geweldige schoenen zie je nog altijd terug komen in Lizzy’s mooie outfits.

Inmiddels is haar website Lizzyvdligt.com één van de grootste fashionblogs van Nederland. Als jij graag op de hoogte wilt blijven van alle fashionnews en/of (outfit)inspiratie wilt krijgen, volg Lizzy dan nu via haar blog of instagram: @lizzyvdligt.

Never change a winning team! Aangezien de zelf ontworpen collectie van Lizzy een groot succes was zijn we verheugd met het nieuws dat de samenwerking nog even voortduurt. Op dit moment zit zij aan de tekentafel de splinternieuwe collectie te ontwerpen. Houd de site en onze social media kanalen in de gaten om haar nieuwe collectie niet te missen!

blog-lizzy-1
blog-lizzy-2
blog-lizzy-3