Claire Rose Cliteur

Claire Rose Cliteur
Blogster

Website: www.claartjerose.com

Waarom Claartje Rose een fashion-goeroe is!

Je kunt niet meer om deze it-girl heen! Zij verovert de wereld van Instagram met haar onderscheidende uitstraling en diversiteit in fashion!

We hebben het natuurlijk over Claire Rose Cliteur, of beter bekend als Claartje Rose. Op Instagram deelt zij haar leven met haar inmiddels 109.000 volgers en dit getal blijft maar oplopen. Dit is ook niet zo gek; Claire is een mooie verschijning (ze ziet eruit om door een ringetje te halen), weet alle ins en outs van fashion en kleedt zich dan ook geweldig. Om deze reden is zij een ware fashion inspiratie voor de fashionlovers.

Daarnaast heeft Claire een verslaving aan schoenen en daar komen wij uiteindelijk om de hoek kijken! De fashionista wordt regelmatig gespot in onze Flatform Linea Up and Down en ook de Cotropew is een grote favoriet! Door haar geweldige outfitcombinaties laat zij zien dat Superga onder elke outfit past én ook voor elke gelegenheid te gebruiken is!

Naast outfits plaatst Claire ook foto’s van haar jaloersmakende reizen en de overige leuke bezigheden die zij doet. Deze kun je naast Instagram ook teruglezen op haar blog claartjerose.com welke is ontstaan tijdens de specialisatie ‘Inspirerend Leiderschap’ in het derde jaar van de Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Hierin is zij onbewust bezig geweest met ‘personal branding’: talking about strong and independent! Deze dame is dus zeker de moeite waard om te volgen!

blog-claire-1
blog-claire-2
blog-claire-3